... in organisaties

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een actueel thema in onze huidige tijd. Iedere generatie heeft hierin zijn eigen uitdaging net als ieder individu. Met mijn ruime kennis en ervaring zorg ik ervoor dat u en uw medewerkers grip krijgen op vitaliteit.  

Maatwerk voor organisaties:

  • maatwerk voor type organisatie
  • specifiek voor doelgroepen/generaties
  • specifiek voor individuen
  • Train de trainer / ambassadeurschap

Een zieke werknemer kost elke werkdag geld. 40% van de mensen die de bedrijfsarts bezoekt kampt met overspannenheidsklachten. Iedere generatie heeft hierin zijn eigen uitdaging. Denk eens aan balans werk/privé in jonge gezinnen. Mantelzorg, de druk van social media. De uitdagingen waar de oudere werknemer mee te maken heeft. Het langer “moeten” meedraaien op de werkvloer. Hoe zorg je nu dat je medewerkers grip op eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid krijgen? 

     

Ik organiseer een workshop/ trainingsdag voor collega's en partners. Hierbij laat ik je zien op welke manier je grip op je eigen vitaliteit neemt!

 

Ik heb een opleidingstraject ontwikkeld voor vitaliteitsambassadeurs in bedrijven/organisaties. Kennis en goede communicatievaardigheden zijn de handvatten.