06 19 680 380  info@briggx.nl

Over mij

Er is een klassieke lijfspreuk: mens saha in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). En dat is precies wat mij al mijn hele leven intrigeert. Het herinnert ons eraan dat zowel de geest als het lichaam belangrijk is en dat de gezondheid van de een gekoppeld is aan die van de ander.

Meer info

Over mij

Hoe zit dat nu? Hoe werkt dit nu precies? Door het volgen van opleidingen op gebied van coaching, training, leefstijl ben ik hier een expert in geworden. Ik heb verschillende mensen door te luisteren, goed door te vragen en tips tot inzicht kunnen brengen om goed voor zichzelf te zorgen.

Wie ben ik? Ik ben Brigitte Nowak, enthousiast, warm, invoelend, oplossingsgericht zijn een paar eigenschappen die mij kenmerken.

Wat kan ik goed? Wat ik goed kan is oprecht naar mensen luisteren, steunen, inzicht geven en inspireren.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in hoe ik een steentje bij kan dragen om mensen goed in hun vel te laten zitten.

Mijn natuurlijke dreefveer zorgt ervoor dat ik me hier dagelijks in verdiep en opleidingen in volg. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik breed gespecialiseerd ben in de holistische aanpak.

Ik heb een brede basiskennis en ervaring in coaching, trainingen geven en lichamelijke gezondheid. Ik geloof in iemand iets goed uitleggen. Hoe werkt je geest? Door mijn coachopleiding en coachervaring kom ik snel to the point. Als je eigenwaarde en authenticiteit toenemen dan draag je ook automatisch beter zorg voor je lichaam. Het is mijn kracht om hierbij samen met jou op zoek te gaan.

Belangrijke levensvragen om naar te kijken zijn:

  • Hoe behoud je een actieve en flexibele geest?
  • Hoe authentiek ben je?
  • Wat zijn je drijfveren en je principes?
  • In hoeverre leef je deze na?
  • Welke tips om tot vitaliteit te komen kun je in je leven inpassen?
  • Breng je leven in beweging
  • Wat is passie? Waar sta jij 's morgens voor op?
  • Wat zijn de sleutels voor een lang en vitaal leven?

  • Home

Contact Form

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Links

Linked in

Over ons

Wij helpen om grip te krijgen op uw vitaliteit. Een kort gesprekje geeft ons meer inzicht in uw uitdaging, zodat we beter in staat zijn om u te informeren. Bel ons of stuur ons een e-mail (contact formulier).

Laatste nieuws

Zie onze promotie m.b.t. de vitaliteitsscan. wellicht een mogelijkheid voor u meer inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden voor uzelf of voor uw bedrijf. 

Adres

Heggerank 24
6444 VW Brunssum

06 19 680 380
info@briggx.nl